Upozorňujeme ctených zákazníkov na veľmi zaujímavé produkty za zaujímavé ceny vo výpredaji. Ďakujeme za vaše nákupy!
- Úvod
- Celá ponuka
- Suši
- Instantné polievky
- Ryža
- Rezance, niťovky a cestoviny
- Múka, škrob a ryžový papier
- Obaľovacia zmes, tempura & panko
- Koreniny a ochucovadlá
- Omáčky a marinády
- Sladkosti a maškrty
- Nápoje
- Sušené produkty
- Konzervované produkty
- Kokosové produkty
- Zdravé potraviny
- Olej a maslo
- Mlieko a mliečné výrobky
- Mrazené Potraviny
- Čerstvá zelenina a ovocie
- Balíčky ingrediencií podľa receptov
- Doplnky stravy
- Dekorácie a darčeky
- Vonné tyčinky
- Kuchynské potreby
- Gastro balenie
- Mastičky - medicínske oleje - balzamy
- HORECA - Pre Hotely, reštaurácie, catering
- Výpredaj
- Sladkosti a snack
- Suši
- Instantné polievky
- Zdravé potraviny
- Kuchynské potreby
- Recepty
- Thajská kuchyňa
- Vietnamská kuchyňa
- Vietnamská hovädzia polievka PHỞ BÒ
- Vietnamská kuracia polievka PHỞ GÀ
- Banh mi sendvič
- Nem cuốn
- Bún chả
- Bún bò Nam Bộ
- Vietnamská omáčka na namáčanie - Nước Chấm
- Bánh Giò - Vietnamské pyramidové parené buchty
- Vietnamský zeleninový šalát
- Smažené bravčové bôčiky s rybaciou omáčkou
- Vietnamská huspenina - Thịt đông
- Varená jasmínová ryža
- Sezamové guľočky - Banh ran
- Kórejská kuchyňa
- Japonská kuchyňa
- Čínska kuchyňa
- Indická kuchyňa
- indonézska kuchyňa
- Malajská kuchyňa
- Singapurská kuchyňa
- Filipínska kuchyňa
- Blog
- Objavte svet ázijskej gastronómie
- Poznajte tajomstvá a lahôdky Filipínskej kuchyne!
- História ázijských snackov: Od tradičných po moderné
- Mochi Madness: Odhaľovanie sladkých tajomstiev japonského mochi
- Vietnamská kuchyňa: cesta chuťových pôžitkov
- Wok zázraky: Domáce ázijské smažené pokrmy v európskom štýle
- Objavte triky na zdokonalenie svojich ázijských kuchárskych zručností
- Japchae: Vynikajúca kórejská špecialita, ktorú musíte vyskúšať
- Čo je Bun Bo Nam Bo? Bližší pohľad na toto klasické vietnamské jedlo
- Preskúmajte autentickú čínsku kuchyňu s týmito ingredienciami
- Naučte sa pripraviť dokonalé sushi doma
- 7 tipov na varenie a prípravu čínskych jedál pre dosiahnutie najlepších výsledkov
- Všetko, čo potrebujete vedieť o ryžovom papiere
- Ako sa vyrába legendárna čili omáčka HUY FONG
- Bylinky a ich účinky
- Mali by ste vedieť ...
- Ako pripraviť ryžové rezance
- Prečo je ramen to najlepšie jedlo pre chladné dni.
- Všetko o suši...
- Každá obľúbená metóda varenia ázijskej kuchyne, ktorú musíte poznať
- Ako správne používať jedálne paličky
- Ako správne pripraviť suši ryžu.
- Sushi pre začiatočníkov - ABC ikonického japonského jedla
- Zvládnutie Pho: Komplexný sprievodca správnym jedením Pho
- Aké mlieko piť - kravské, kozie, sójové či iné?
- Ako správne jesť PHỞ
- Udon rezance po japonsky
- Ako správne jesť Suši.
- Vedomostí o strave a výžive
- Čo je tofu a ako sa vyrába?
- Odkiaľ pochádza jazmínová ryža?
- Prečo je dôležité jesť potraviny s vysokým obsahom železa?
- Ázijské potraviny, ktoré znižujú cholesterol v krvi
- Japonské špeciality: shoyu, tamari a miso
- O sójových omáčkach
- Liečebné účinky čili papričky
- Sedem druhov korenia a rakovina
- Čo sú to sacharidy, uhľohydráty, karbohydráty, cukry?
- Fazuľa mungo a fazuľa adzuki
- Basmati ryža a cukrovka
- Ryža - Dokonalá obilina
- Účinky kokosového oleja
- Objavte svet ázijskej gastronómie
- Reštaurácie
- Výpredaj
- Suši
- Instantné polievky
- Ryža
- Rezance, niťovky a cestoviny
- Omáčky a marinády
- Koreniny a ochucovadlá
- Obaľovacia zmes, tempura & panko
- Múka, škrob & ryžový papier
- Sladkosti a maškrty
- Nápoje
- Sušené produkty
- Konzervované produkty
- Mrazené potraviny
- Čerstvá zelenina a ovocie
- Kokosové produkty
- Olej a maslo
- Mlieko a mliečné výrobky
- Zdravé potraviny
- Balíčky na prípravu jedál
- Doplnky stravy
- Mastičky - medicínske oleje - balzamy
- Dekorácie a darčeky
- Vonné tyčinky
- Kuchynské potreby
- Gastro balenie
- HORECA - Pre Hotely, Reštaurácie, catering
Ak nie ste oboznámení s týmto pokrmom, môže to vyzerať dosť nezvyčajne. Čo je to presne? Mäso-naplnené snehové gule? Skamenené časti z bravčového mäsa?
Zaujímavé je, že toto jedlo z želatínového mäsa nie je odlišné od len ázijskej kuchyne, ale je tiež obľúbené aj v krajinách východnej a západnej Európy.
Tradičné recepty používajú mäso s chrupavkou, ako sú päty, nohy, chvosty atď., Pretože chrupavka obsahuje želatínu potrebnú na formulovanie tvaru toho jedla. Tieto recepty sú náročné, pretože mäso musí byť dôkladne vyčistené - tieto výberové časti často nie sú najviac hygienické.
Navyše, rozkladanie chrupavky často trvá niekoľko hodín pomalého varenia. Vďaka bohu za balenie želatíny! Teraz môžeme použiť chudé mäso, čistejšie kusy mäsa, variť toto jedlo za štvrtinu času a stále ho môžeme mať pekne stuhnuté. Ako divné ako sa to môže prejaviť,že táto skvelá húpenina je plná chuti a kontrastných textúr. Pikantné, zrnité bravčové mäso v porovnaní s chladnou, hladkou želé môže zmiasť vaše chuťové poháriky, ale akonáhle sa pokúsite túto huspeninu z bravčového mäsa, budete ju chcieť viac.
Použite akýkoľvek kus mäsa, ktorý sa vám páči, ale vyberte niečo s trochou tuku, ktorý urobí mäso jemnejším.
Varíme judašové uši oddelene a potom pridáme do bravčového mäsa v poslednom kroku. Robíme to preto, že varenie húb s bravčovým mäsom premení farbu vývar na tmavú, hnedú farbu, ktorá nevyzerá tak chutne
Použite všetky malé misy, poháre, formy alebo panvy, ktoré máte. Vo videu používam 8 malých sklenených misiek z Libbey
Zakryte a uložte všetky nedojedené porcie v chladničke. Najlepšie, keby sa to konzumovalo do týždňa.
Navštívte našu kamennú predajňu!
Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok | 8:00 - 18:00 |
Sobota | 9:00 - 20:00 |
Nedeľa | 9:00 - 15:00 |
Vaše hodnotenie
Pridať reakciu na komentár: